Görme Engelliler

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98´inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Okulumuzda düzenlenen "Yakan Top Yarışmasında" 1. olan sınıfımıza madalyaları verildi.

19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98inci yılı Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.