Kazım Özenç Seçen Ortaokulu

WEB https://kazimozencsecen.meb.k12.tr
Adres : Dumlupınar mh. Güllüköy sokak No4 Selçuklu / KONYA
VİZYON : Bilgi çağına uygun örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, özgüveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Atasını, Ailesini ve İnsanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirecek bir okul olmaktır.
MİSYON : Kurumumuzun var oluş nedeni öğrencilerimizdir. Bu nedenle, ailelerden kutsal birer emanet gibi devraldığımız öğrencilerimize; Türkiye Cumhuriyetinin insan haklarına dayanan millî, demokratik, laik ve sosyal bir devlet olduğunu, Türkiye Devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün teşkil ettiğini ve dünya milletleri ailesinin şerefli ve yapıcı bir üyesi olduğunu kavratmak, Müfredat programı çerçevesinde bilgi vermenin ve genel kültür kazandırmasının yanında onları kişilik ve ahlâkî karakter sahibi iyi birer yurttaş olarak yetiştirip onlara hayatın kapılarını açmak, kurumumuzun misyonudur.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30 - 11.50 --- 40 dakika öğle arası--- 12.30 - 14.50